BIZNESI I VOGEL DHE I MESEM PDF

Elementet te cilat duhet te merren ne konsiderim per te dhene nje perkufizim se cilat jane specifikat qe e dallojen ndermarresin nga menaxheri jane : 2. Biznesi individual eshte pronar I vetem , pronar I mjeteve detyrimeve , profitit, humbjes, rrezikut udheheqjes se biznesit. Struktura organizative paraqet nje system te mardhenjeve formalisht te caktuar dhe jo formalisht te zhvilluar e cila I udheheq aktivitetet e njerezve qe punojne bashke. Ortakria eshte biznes ne pronesi te dy ose me shume pronareve 7. Korporata eshte pergjegjese per obligimet e bera e jo pronaret e kapitalit.

Author:Shakajar Tasho
Country:Estonia
Language:English (Spanish)
Genre:Science
Published (Last):17 September 2008
Pages:471
PDF File Size:1.40 Mb
ePub File Size:19.51 Mb
ISBN:428-4-95656-471-2
Downloads:64779
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:MikagamiOut of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Necessary Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

These cookies do not store any personal information. Non-necessary Non-necessary Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

BREATHING BY CHERYL RENEE HERBSMAN PDF

biznesi_i_vogel_dhe_i_mesem-1

.

HENGSTLER TICO 732 PDF

Biznesi i Vogël dhe i Mesëm 12 kërkesa Ramës/ Ja çfarë i kërkon përtej paketës qeveritare

.

OPENGL SUPERBIBLE 6TH EDITION PDF

Biznesi i Vogël dhe i Mesëm

.

ADIVINHAO E SINCRONICIDADE PDF

.

Related Articles